Wie ben ik?

Wat leuk dat u meer over mij wilt lezen! Uiteraard stel ik mezelf graag voor.

Wie is het gezicht achter LesS Work?

Lesley de Booij

Lesley de Booij - owner LesS Work

Mijn naam is Lesley de Booij, ik ben 33 jaar en woon samen met mijn partner en twee kinderen in Den Haag.

 

Mijn werkervaring vóór LesS Work

Tot 2017 was ik ruim 10 jaar werkzaam in de administratieve sector. Binnen deze sector heb ik veel verschillende, brede functies vervuld waardoor mijn ruime ervaring is ontstaan op het gebied van het opzetten en beheren van backoffice. Zo heb ik:

  • Als project manager zorg gedragen voor al het personeel tijdens de TEFAF in Maastricht;
  • Geruime tijd de taak vervuld van personal assistant bij een ondernemer die eigenaar was van verschillende MKB-bedrijven;
  • Functies vervuld als office manager, HR-manager en financieel manager.

Mijn ruime werkervaring is dan ook de basis die ik binnen LesS Work aan bied! Wilt u meer weten over mijn verleden? Klik dan door naar mijn LinkedIn profiel.

 

Waarom LesS Work?

In oktober 2017 heb ik de overstap gemaakt naar het ondernemerschap. Na jarenlang projectmatig aan het werk geweest te zijn voor diverse detacheringsbedrijven, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. De diversiteit van het werken met verschillende ondernemers en branches is hetgeen wat mij drijft en motiveert, daarom besloot ik dat het werken als zzp'er een logische volgende stap was. Als zzp'er voel ik mij nog beter verbonden met de ondernemingen met wie ik samenwerk, zowel op afstand als op locatie.

 

Mijn kernwaarden

Het bieden van dienstverlening en oprecht zijn, zijn kwaliteiten die voor mij heel natuurlijk voelen en die ik dan ook centraal zet in mijn werk. Ik vind het heel belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen op het vlak, waar u dat het meeste nodig heeft. Ik denk ook graag verder dan hetgeen wat van mij gevraagd wordt, want de vraag is vaak slechts het puntje van de ijsberg. Collega’s omschrijven mij als punctueel en loyaal. Daarnaast stop ik pas wanneer een taak of project ook daadwerkelijk af is!

 

Interesse om samen te werken?

Wilt u weten wat het aangaan van een samenwerking met mij u te bieden heeft? Klik dan door naar mijn aanbod of neem direct contact met mij op.

LesS Work
Meloenstraat 22
2564 TH Den Haag

M. +31643004061
E. lesley@lesswork.nl